Dr Marcus Gerlee

Om du önskar en expert

Vi får dagligen se hur yttre förändringar får våra patienter och kunder att må bättre på insidan. Detta är vår självklara motivation till att ge all vår kompetens samt bästa service. Att göra en förändring på utsidan förändrar även insidan och att kunna fokusera på det viktiga i livet blir lättare när du känner dig fullständig och vacker.

Vår välutbildade personal står alltid redo att erbjuda dig förstklassig vård. Din trygghet och säkerhet är det allra viktigaste för oss. Detta samtidigt som vi strävar efter att kunna uppfylla Dina önskemål. Vi garanterar professionellt bemötande med rimliga resultat som ger dig som patient den trygghet och kvalité som du ska förvänta dig från oss.

På Gerlee erbjuder vi både plastikkirurgi och en rad andra behandlingar. Alla våra behandlingar utförs av specialister inom sitt område i enlighet med vetenskaplig och medicinskt beprövad erfarenhet vilket garanterar dig en trygg behandling.

Dr. Marcus Gerlee

Plastikkirurg

Plastikkirurgen Dr Marcus Gerlee är utbildad som läkare vid Lunds Universitet åren 1972-1978. Efter specialistutbildning i allmänkirurgi och plastikkirurgi vid ett antal svenska sjukhus påbörjade han sin privata bana 1986 med en praktiserande verksamhet inom estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi som den han driver idag. 1996 grundades Gerlee där Dr Marcus Gerlee fram till 2019 verkade som medicinskt ansvarig klinikchef. Idag ingår han i ett plastikkirurgiskt team på Oranos Clinic AB.

Dr Gerlee`s brinnande intresse för estetisk plastikkirurgi har resulterat i flitigt resande i världen i jakten på de bästa lärarna och de säkraste operationsmetoderna. Lärosäten som har besökts i samband med kurser och auskultationer har varit många. En del på nära håll i Skandinavien och Europa, andra långt bort i USA, Fjärran Öster och Sydamerika. Läromästarna har varit Prof. Jaume Planas , Barcelona, Dr Thomas Rees, NYC, Dr Bernard L.Kaye, Jacksonville, Florida, Prof.Madeleine Lejour, Brussels och Prof. Paul K. McKissock, Glasgow för att nämna några. Banracing med veteranbil är Dr Gerlee´s kanske något udda fritidssysselsättning, dock även där, precis som vid all plastikkirurgi, räknas säkerheten högt.

K. Kohnke

Koordinator

Caroline

Reception