Dr Marcus Gerlee

Om du önskar en expert

Vi får dagligen se hur yttre förändringar får våra patienter och kunder att må bättre på insidan. Detta är vår självklara motivation till att ge all vår kompetens samt bästa service. Att göra en förändring på utsidan förändrar även insidan och att kunna fokusera på det viktiga i livet blir lättare när du känner dig fullständig och vacker.

Vår välutbildade personal står alltid redo att erbjuda dig förstklassig vård. Din trygghet och säkerhet är det allra viktigaste för oss. Detta samtidigt som vi strävar efter att kunna uppfylla Dina önskemål. Vi garanterar professionellt bemötande med rimliga resultat som ger dig som patient den trygghet och kvalité som du ska förvänta dig från oss.

Alla operationer på Gerlee utförs av Dr Marcus Gerlee, en mångårig specialist inom plastikkirurgi, alltid i enlighet med vetenskap och medicinskt beprövad erfarenhet, vilket garanterar dig en trygg behandling.

Dr. Marcus Gerlee

Plastikkirurg

Plastikkirurgen Dr Marcus Gerlee är utbildad som läkare vid Lunds Universitet åren 1972-1978. Efter specialist utbildningen i allmänkirurgi och plastikkirurgi vid svenska sjukhus startade han sin första klinik 1986 i Helsingborg med praktiserande verksamhet inom estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi som den han driver idag. 1996 grundades Gerlee Plastikkirurgi där Dr Marcus Gerlee fram till 2019 verkade som medicinskt ansvarig klinikchef. Trogen sin kallelse ser Dr Gerlee fram emot att fira 40 år som plastikkirurg i Sundets Pärla.

Dr Gerlee`s brinnande intresse för estetisk plastikkirurgi har resulterat i flitigt resande i världen i jakten på de bästa lärarna och de säkraste operationsmetoderna. Lärosäten som har besökts i samband med kurser och auskultationer har varit många. En del på nära håll i Skandinavien och Europa, andra långt bort i USA, Fjärran Öster och Sydamerika. Läromästarna har varit Prof. Jaume Planas , Barcelona, Dr Thomas Rees, NYC, Dr Bernard L.Kaye, Jacksonville, Florida, Prof.Madeleine Lejour, Brussels och Prof. Paul K. McKissock, Glasgow för att nämna några. Banracing med veteranbil är Dr Gerlee´s kanske något udda fritidssysselsättning, dock även där, precis som vid plastikkirurgin, räknas säkerheten högt.

K. Kohnke

Koordinator