Kind & hakimplantat

Kind & hakimplantat

Alla specialister på Gerlee förstår vikten av ett lyckat resultat vid ansiktsoperationer. Våra specialister har under decennier utfört estetiska operationer i ansiktet och med erfarenheterna har unika framsteg gjorts med operationsteknikerna vi använder. Hakimplantat och kindimplantat kan ge ett mer balanserat utseende i proportion till ditt ansikte.

Ofta är ansiktet det första någon lägger märke till när han/hon träffar dig. Ditt ansikte visar dina känslor för omvärlden och också om du hur du har levt ditt liv och avslöjar mycket om dig. Att förstärka drag du tycker om hos dig själv eller att vrida tillbaka klockan för att din själ ska överensstämma med ditt utseende som människor möter har blivit väldigt vanligt.
Missnöje med delar av ansiktet på grund av skador eller på grund av att du har medfödda defekter behöver du inte leva med om det tar fokus från ditt välmående. Vid ansiktsoperationer, oavsett operationstyp, så ska du kräva högsta möjliga kompetens då det helt enkelt inte får gå fel.

Om Kind & hakimplantat

Kostnad & Info

Våra metoder

Implantat till haka eller kind förs in via munnen för att undvika ärr på utsidan. Implantaten finns i olika storlekar som anpassas efter ditt ansikte och dina önskemål. De består av silikon och är väldigt säkra att använda. Stygnen försvinner av sig själva och ingreppet sker i regel under sedering. Då vi har stor vana vid den här typen av ingrepp kommer konvalescenstiden vara kort och ingreppet är väldigt säkert.

Komplikationer

Vad som är absolut viktigast är att man som patient följer de instruktioner som fås av Gerlee före och efter operationen. Vi använder informerade samtycken och operationsavtal som våra patienter skriftligt får ta del av samt att vi muntligt informerar kring komplikationer under konsultationen. Det finns specifika förutsättningar som kan förändra våra generella rekommendationer och det är därför viktigt att patienten alltid fyller i sin hälsodeklaration på ett adekvat sätt. Olika sjukdomar och sjukdomshistorik är essentiell för kliniken att känna till för att garantera din trygghet.

Vad är uppnåeligt genom ett hak- eller kindimplantat?

De problem du beskriver för din plastikkirurg analyserar och vi väljer de passande ingrepp för att du ska uppnå dina önskemål. Att använda sig av kindimplantat eller hakimplantat för att ge ansiktet en fylligare och/eller ett mer balanserat ansikte är inte något nytt. Hakimplantat kan påverka ansiktet drastiskt på ett positivt sätt till exempel när det inte finns en tydlig distinktion mellan haka och hals. Många väljer att göra en kindimplantation eller hakimplantation i samband med annan operation som bland annat näsplastik, ansiktslyft eller annan typ av ingrepp.

Varför välja oss?

Gerlee kan erbjuda operationer av ansiktsimplantat med hög klass. Vi gör aldrig några avkall på kvalité, slutresultat eller service, utan gör alltid det där lilla extra för våra patienter. Vi har bland landets mest erfarna kirurger av ansiktsoperationer och vi arbetar endast efter medicinskt beprövade metoder. Ansiktet är något som hela tiden är synligt och våra patienter är också våra ambassadörer, det är därför av yttersta vikt att både vi och patienten är nöjda med resultatet. Vi kommer även vägleda dig för att du ska få ett så hållbart resultat som möjligt utan några avkall på kvaliteten överhuvudtaget.

Du kommer med stor sannolikhet inte drabbas av någon komplikation vid den här typ av ingrepp men vi ser till att informera dig grundligt vid konsultationen. Vi ser till att du är så komplikationsfri som bara är möjligt. Teknikerna vi arbetar med är välutvecklade och du behöver inte oroa dig för din hälsa när du kommer som patient till oss.