Boka online

Tandblekning

Tandblekning

Ett strålande leende gör inte bara andra glada utan de flesta kan hålla med om att ett gott vårdat yttre påverkar självförtroendet och kan få människor att må bättre. Indikationerna för tandblekning kan vara missprydande missfärgningar. Även fluorotiska tänder med ”vita fläckar” kan behandlas men fläckarna kan dock inte tas bort helt utan bara jämnas ut. Enstaka missfärgad tand kan också behandlas.

Vi menar att tandblekning är en behandling som ger bäst resultat när den görs med rätt kompetens, tillbehör och apparatur och inte med ineffektiva hemblekningsprodukter. Genom att ha en genomgående konsekvent hög kvalité på våra produkter samt service kan vi hjälpa dig att bli av med missfärgningar och få vitare tänder på ett säkert sätt.

Under behandlingen sitter du med avslappnande musik i ungefär 45-60 minuter med en plasma lampa riktad mot munnen för en så effektiv behandling som möjligt. Vid behandlingstillfället lägger man på gel och detta upprepas totalt två till tre gånger under behandlingen. Du kommer därefter se direkt resultat.

All vår apparatur och våra tillbehör är CE märkta och använda på flera miljoner människor vilket garanterar dig som behandlare en trygghet gentemot dina kunder. Alla våra produkter är välbeprövade för att ge en så skonsam blekning som möjligt utan att skada tänderna. Missfärgningar kan uppstå av olika anledningar såsom rökning, kaffe, dålig munhygien eller helt enkelt vara ett resultat av ens genetik.

Boka tid Läs mer om Tandblekning

Notera vänligen att mail kontakt med kliniken skall ske på svenska eller engelska.
Please use Swedish or English to contact us by mail.
الرجاء المراسلة باللغة السويدية أو الأنكليزية.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
‎+46 (0) 10 10 10 900
info@gerlee.se

Om Tandblekning

Kostnad & Info

  • Konsultation Kostnadsfri
  • Behandlingstid 45 till 60 minuter
  • Efterkontroll Vid behov
  • Pris 1895:-

Vad finns det för risker med tandblekning?

Vi kan i regel ge upp till sju ljusare nyanser med ett resultat som varar i tre till sex år. Behandlingen tar ungefär 45-60 minuter och är smärtfri. Du kan uppleva ilningar efter behandlingen de första dygnen och det är viktigt att du följer de instruktioner som du får efter din behandling. Rökare och frekventa konsumenter av kaffe och rött vin kan förvänta sig ett resultat som inte håller lika länge som för andra kunder.

De allra flesta får betydligt vitare tänder av tandblekning hos Gerlee Plasitkkirurgi. Mindre än en femtedel av de som kommer till oss för att bleka sina tänder kan behöva ytterligare en tandblekning då de kan ha mycket missfärgade tjocka tänder, läkemedelsmissfärgningar med mera. Mindre än en procent får inget resultat alls, detta är om missfärgningarna inte är naturliga.

Vi använder oss av säkra ämnen som passar just dig och använder oss av den senaste plasmateknologin för att resultatet ska bli så bestående som möjligt.

Om så önskas bokar vi även in ytterligare återbesök för att säkerställa resultatet efter ett par dagar så du är nöjd med behandlingen.

Att tänka på före och efter tandblekning

Vår klinikblekning utförd av kunnig personal är en helt säker behandlingsmetod. Tänderna måste undersökas grundligt och skadade tänder måste alltid behandlas innan tandblekningsbehandling kan påbörjas. Hela och rena tänder ger alltid ett bättre resultat av tandblekningen och du ska ha varit på en kontroll hos tandläkare eller tandhygienist för att kontrollera att dina tänder är hela och att ditt tandkött är friskt. Du ska inte ha heller ha hål i tänderna, om du har fyllningar ska dessa vara av god kvalitet, karies ska vara behandlat och tandsten ska vara borttagen.
I tre dagar efter avslutad behandling bör du undvika kaffe, rött vin och andra missfärgande drycker. Du ska heller inte snusa eller röka om möjligt då detta kan försämra resultatet. Om du är gravid eller ammar så ska du inte bleka dina tänder. Samma sak gäller om du har problem med ilningar, isande tandhalsar eller generellt dålig munhälsa.