Boka online

Salongsbehandling

Salongsbehandling

Hos Gerlee erbjuder vi en stor mängd olika skönhetsvårdsbehandlingar. Skönhetsvård hos Gerlee innebär att du kommer mötas av professionell personal i en skön atmosfär och du kommer bli erbjuden bästa möjliga behandlingar. Våra kunder kommer av individuella skäl och du är välkommen oavsett utifall du arbetar långsiktigt med din hy eller om du endast vill komma för en snabb behandling inför en fest eller liknande.

Boka tid Läs mer om Salongsbehandling

Notera vänligen att mail kontakt med kliniken skall ske på svenska eller engelska.
Please use Swedish or English to contact us by mail.
الرجاء المراسلة باللغة السويدية أو الأنكليزية.
‎+46 (0) 10 10 10 900
info@gerlee.se

Om Salongsbehandling

Kostnad & Info

  • Konsultation Kostnadsfri
  • Behandlingstid 10-120 minuter

Ansiktsbehandling

En ansiktsbehandling kan göras av många olika skäl. Vi rekommenderar i regel en långsiktig syn för din hy och ger dig rekommendationer kring hur din hy kan vara i så gott skick som möjligt under lång tid. Vi har en egen undersida med mer information kring ansiktsbehandlingar då detta är en så pass stor del av verksamheten hos Gerlee Hudvårdsklinik.

Vaxning

När du rakar bort håret så tar det oftast bara ett par dagar innan håret växer ut igen och det blir stubbigt, eftersom hårroten inte dras bort. Det innebär att du får raka dig oftare och du sliter på huden samt att den blir irriterad. Om du vaxar dig så håller sig resultatet längre eftersom vi rycker ut håret från roten. Efter du har vaxat några gånger dröjer det i regel upp till 14 dagar innan håret växer ut igen. Håret mjuknar även vid vaxning till skillnad vid rakning.

Frans och brynfärg

För att få ett resultat som syns direkt och kan framhäva dina olika ansiktsdrag så kan det vara en god idé att komma på en behandling till oss. Vi kan forma och färga dina ögonbryn vilket kommer förhöja dina ögon samt hela ansiktets skönhet. Behandlingen kan även göras tillsammans med ansiktsbehandling.