Boka online

Restylane

Restylane

Restylane är en filler som innehåller hyaluronsyra (HA). Hyaluronsyra är ett av ett mångfasetterat ämne som finns i hela människokroppen och i många andra levande organismer. Hyaluronsyra har som funktion att göra huden elastisk och kan dra till sig vatten. Restylane har hög renhet av hyaluronsyra och ger långvariga behandlingsresultat. Till skillnad från andra produkter med hyaluronsyra är Restylane fri från djurprodukter vilket innebär minimal risk för allergiska reaktioner eller smittöverföring.
Restylane slätar ut rynkor, framhäver ansiktets konturer, skapar fylligare läppar och föryngrar huden. -

Behandlare på Gerlee Plastikkirurgi är certifierade genom Restylanes utbildningsprogram, Certified Clinic och även tränade i Restylane´s Harmony program. Restylanes certifiering ger Dig som patient hos oss en trygghet och ett bevis på att våra behandlare har genomgått adekvat utbildning och har praktisk erfarenhet av de produkter som Restylane erbjuder. Detta för din säkerhet, trygghet och skönhet.

Restylane är en filler som används för ett flertal olika typer av behandlingar. Restylanes injektionsbehandlingar kan användas för att skapa volym, forma läppar och öka volym, återfukta din hud och ta bort rynkor och linjer i ansiktet. Det finns en serie med olika Restylaneprodukter och den legitimerade läkaren eller sjuksköterskan kommer se till att just rätt produkt används för dig. Restylane ger dig ett naturligt resultat och lämnar ingen konvalecenstid utan du kan återgå till arbete efter behandling med viss svullnad.
Restylane innehåller även ett lokalbedövningsmedel som gör att behandlingen ska bli så skonsam och smärtfri som möjligt.
Hyaluronsyran i Restylane tas med tiden upp av huden vilket gör att man behöver göra ett par behandlingar per år för att bibehålla samma resultat.

Hos Gerlee Plastikkirurgi är det endast medicinskt legitimerad personal som utför denna typ av behandlingar.

Boka tid Läs mer om Restylane

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
‎+46 (0) 10 10 10 900
info@gerlee.se

Om Restylane

Kostnad & Info

  • Konsultation 500:- (ingår i priset för behandlingen)
  • Behandlingstid 10 till 25 minuter
  • Efterkontroll Självkontroll
  • Pris Från 3000:-

Varför använda Restylane?

Huden kommer under din livstid att ändra sig negativt beroende på ålder, om du solar mycket, onyttig kost, om du är rökare eller inte. Anledningen är att mängden hyaluronsyra som naturligt finns i din hud minskar och på grund av detta uppstår fina linjer och rynkor. Ansiktet kan upplevas som det ”säckar ihop” ju mer tiden går och med hjälp av hyaluronsyra kan vi tillföra fukt till din hy och återskapa volym där du förlorat denna eller tillsätta volym där du önskar att du hade mer framträdande ansiktsdrag.

Restylane är en filler som ersätter förlorad volym eller som kan användas för att tillsätta volym där det önskas. Om så önskas kan Restylane användas för att ta bort rynkor med de geler som sprutan innehåller och släta ut huden. Du kommer inte uppleva din hud eller dina läppar som onaturliga efter att ha genomfört din injektionsbehandling då gelen liknar det kroppsegna materialet.

Oavsett vilken Restylanebehandling som genomförs kommer du direkt efter behandlingen att se resultat och svullnaden brukar lägga sig ganska snabbt så du kan återgå till arbete vilket gör det möjligt att göra behandlingen i slutet på dagen eller på lunchen och därefter återgå til ditt arbete. I vissa fall kan en viss rodnad eller blåmärke uppstå men detta kan du täcka med smink. Vi rekommenderar därför att man inte äter några blodförtunnade läkemedel ett par dagar innan behandlingen för att minimera denna risk. Det finns alltid en minimal infektionsrisk vid injektionsbehandlingar men du får instruktioner kring hur du ska sköta dig efter ingreppet. Du bör bland annat undvika att basta, träning och alkohol den dag du blivit behandlad för att minimera risken för att en komplikation ska kunna uppstå.

Själva behandlingen tar ofta inte längre än 15 minuter och innan resultatet visar sig till fullo tar det vanligtvis ett par dagar.

Behandlingsområden med Restylane

Ansiktskonturering
Restylane kan till exempel markera och accentuera dina ansiktsdrag genom att skapa en tydligare markering av kindbenen eller en mer framträdande haka.

Läppar
Restylane erbjuder ett naturligt sätt att förstora dina läppar så att de får den form och fyllighet du önskar. Läpparna hamnar ofta i blickpunkten och i fokus för uppmärksamheten. Restylane kan skapa fylligare läppar, framhäva läpplinjen eller skapa en tydligare amorbåge på ett sätt som ser naturligt ut.

Rynkor

Restylane kan till exempel släta ut följande rynkor: Linjerna mellan näsan och munnen (nasolabialvecken) såsom Kråksparkar Rökrynkor Skrattrynkor Bekymmersrynkor.

Att tänka på före och efter Restylanebehandling

När du gör din injektionsbehandling hos Gerlee Plastikkirurgi så får du vänligen berätta om det är din första gång och om du har några sjukdomstillstånd du tror att vi kan behöva känna till. Du kommer få information kring behandlingen och även muntlig information kring hur du ska sköta dig efteråt.
Du ska inte ha någon pågående infektion i kroppen och eller heller vara gravid eller amma. Äter du blodförtunnade läkemedel så kan du enklare få blåmärken av den tunna nål vi använder. Önskar du så får du även använda Emla salva på apoteket och smörja på området som ska bli behandlat ungefär en timme innan din inbokade tid. Se även till att inte träna samma kväll som du ska behandlas med Restylane.