Boka online

Juvederm

Juvederm

Juvederm är en fillers som innehåller hyaluronsyra (HA), något som naturligt finns i din hud. Juvederm är en filler som används för ett flertal olika typer av behandlingar. Allergan som utvecklat denna filler har lång erfarenhet inom läkemedelsindustrin och över 16 miljoner har genomförts över hela världen. Efterfrågan av behandlingar med Juvederm ökar ständigt och ett stort antal kliniska studier har gjorts för att kunna garantera din säkerhet. Juvederms injektionsbehandlingar kan användas för att skapa volym, forma läppar och öka volym, återfukta din hud och ta bort rynkor och linjer i ansiktet. Det finns en serie med olika Juvedermprodukter och den legitimerade läkaren eller sjuksköterskan kommer se till att just rätt produkt används för dig. Juvederm ger dig ett naturligt resultat och lämnar ingen konvalescenstid utan du kan återgå till arbete efter behandling med viss svullnad.
Juvederm innehåller även ett lokalbedövningsmedel som gör att behandlingen ska bli så skonsam och smärtfri som möjligt.
Hyaluronsyran i Juvederm tas med tiden upp av huden vilket gör att man behöver göra ett par behandlingar per år för att bibehålla samma resultat. Hos Gerlee Plastikkirurgi är det endast medicinskt legitimerad personal som utför denna typ av behandling.

Boka tid Läs mer om Juvederm

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
‎+46 (0) 10 10 10 900
info@gerlee.se

Om Juvederm

Kostnad & Info

  • Konsultation 500:- (ingår i priset för behandlingen)
  • Behandlingstid 10 till 25 minuter
  • Efterkontroll Självkontroll
  • Pris: fr. 3000:-

Varför använda Juvederm?

Huden kommer under din livstid att ändra sig negativt beroende på ålder, om du solar mycket, onyttig kost, om du är rökare eller inte. Anledningen är att mängden hyaluronsyra som naturligt finns i din hud minskar och på grund av detta uppstår fina linjer och rynkor. Ansiktet kan upplevas som det ”säckar ihop” ju mer tiden går och med hjälp av hyaluronsyra kan vi tillföra fukt till din hy och återskapa volym där du förlorat denna eller tillsätta volym där du önskar att du hade mer framträdande ansiktsdrag.

Juvederm är en filler som ersätter förlorad volym eller som kan användas för att tillsätta volym där det önskas. Om så önskas kan Juvederm användas för att ta bort rynkor med de geler som sprutan innehåller och släta ut huden. Du kommer inte uppleva din hud eller dina läppar som onaturliga efter att ha genomfört din injektionsbehandling då gelen liknar det kroppsegna materialet.

Vi väljer alltid den lämpligaste av de produkter som Juvederm har i sortiment utifrån den behandling du önskar. Man kan förutom pannrynkor, bekymmersrynkor, rökrynkor även behandla nasolabialveck, mungipor. Juvederm används också ofta för att förstora läppar eller för att ge mer definierade käklinjer, skulptering av ansikte såsom näsa eller kinder samt också användas för att minska trött utseende och mörka ringar runt ögonen.
Behandlingen tar ungefär 15 till 30 minuter. Med Juvederms produkter så upplever du möjligtvis en viss smärta vid insticket men de flesta tycker i regel inte injektionerna är smärtsamma då även lidokain finns i gelen.
En påfyllnads behandling efter 4 månader rekommenderas efter första behandlingen. Då behöver man inte börja om från början

Direkt efter behandlingen kommer du se ditt resultat och svullnaden brukar lägga sig ganska snabbt så du kan återgå till arbete vilket gör det möjligt att göra behandlingen i slutet på dagen eller på lunchen och därefter återgå til ditt arbete. I vissa fall kan en viss rodnad eller blåmärke uppstå men detta kan du täcka med smink. Vi rekommenderar därför att man inte äter några blodförtunnade läkemedel ett par dagar innan behandlingen för att minimera denna risk. Det finns alltid en minimal infektionsrisk vid injektionsbehandlingar men du får instruktioner kring hur du ska sköta dig efter ingreppet. Du bör bland annat undvika att basta, träning och alkohol den dag du blivit behandlad för att minimera risken för att en komplikation ska kunna uppstå.

Alla våra behandlare har erhållit erforderlig utbildning och certifiering för att du ska vara trygg under behandlingen.

Behandlingsområden med Juvederm

Ansiktskonturering
Juvederm kan till exemepel markera och accentuera dina ansiktsdrag genom att skapa en tydligare markering av kindbenen eller en mer framträdande haka.

Läppar
Juvederm erbjuder ett naturligt sätt att förstora dina läppar. Juvederm kan ge dig fylligare läppar, markera läpplinjen, skapa gladare munvinklar, reducera rökrynkor runt munnen.

Rynkor
Ibland är den bästa skönhetsbehandlingen en enkel injektion som jämnar ut rynkor och veck. Juvederm kan till exempel släta ut följande rynkor: Linjerna mellan näsan och munnen (nasolabialvecken) Kråksparkar Rökrynkor Skrattrynkor Bekymmersrynkor.

Att tänka på före och efter Juvedermbehandling

När du gör din injektionsbehandling hos Gerlee Plastikkirurgi så får du vänligen berätta om det är din första gång och om du har några sjukdomstillstånd du tror att vi kan behöva känna till. Du kommer få information kring behandlingen och även muntlig information kring hur du ska sköta dig efteråt.
Du ska inte ha någon pågående infektion i kroppen och eller heller vara gravid eller amma. Äter du blodförtunnade läkemedel så kan du enklare få blåmärken av den tunna nål vi använder. Önskar du så får du även använda Emla salva på apoteket och smörja på området som ska bli behandlat ungefär en timme innan din inbokade tid. Se även till att inte träna samma kväll som du ska behandlas med Juvederm.