Boka online

Ansiktsbehandling

Boka tid

Ansiktsbehandlingar görs av olika anledningar men de allra flesta har behov av att göra ansiktsbehandlingar för att ha en frisk och fräsch hy. Ansiktsbehandlingar är inte bara en skön och avslappnade stund som ger ny energi utan problemhy och orenheter identifieras och behandlas. Hos Gerlee hittar vi de produkter som passar specifikt din hy och kan upprätta ett program för hur du ska hålla hyn fräsch under lång tid.

För att uppnå framgång i din behandling krävs det du regelbundet kommer på professionell behandling samt att du följer hudterapeutens rekommendationer och dagligen tar hand om din hy hemma.

Vi har ett flertal olika behandlingar och behandlingsprodukter som kan hjälpa dig med dina hudproblem vare sig det gäller behandling av åldrad, solskadad, hyperpigmenteradhud, acne, rosacea mm.


Ansiktsbehandling Läs mer om Ansiktsbehandling

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
‎+46 (0) 10 10 10 900
info@gerlee.se

Om Ansiktsbehandling

Kostnad & Info

  • Behandlingstid 60-120 minuter
  • Efterkontroll Vid behov
  • Pris fr. 795:- till 1095:-

Hur genomförs en ansiktsbehandling?

Du kommer 10 minuter innan avsatt tid detta för att fylla i ett konsultationskort där du bland annat svarar på frågor som rör din hud, eventuella sjukdomar, mediciner och dylikt. Sedan går du och din hudterapeut igenom ditt konsultationskort.
Hudterapeuten utför sedan en dubbel rengöring och efter det utför hudterapeuten en face mapping vilket innebär att hudterapeuten undersöker 14 olika ansiktszoner genom att titta och känna på huden. De problemområden som identifieras dokumenteras och ni går tillsammans igenom de olika områdena. Du får med dig denna face mapping hem tillsammans med rekommendationer på det produkter som lämpas för dig.

Att tänka på innan behandling

Du kommer 10 minuter innan avsatt tid detta för att fylla i ett konsultations kort där du bland annat svarar på frågor som rör din hud, eventuella sjukdomar, mediciner och dylikt. Behandling startar sedan med att hudterapeuten går genom ditt konsultations kort. Informerar alltid din hudterapeut om du känner några tveksamheter kring eventuella sjukdomstillstånd, medicine eller dylikt.

Behandlingar

Klassisk ansiktsbehandling 60min
Dermalogicas grundliga ansiktsbehandling. Din hudhälsa står helt i fokus och vi skräddarsyr en ansiktsbehandling efter just dina behov och önskemål. En ansiktsbehandling där det ingår dubbelrengöring, facemapping (hudanalys), peeling, porrengöring, massage, mask, samt avslutande produkter.
Pris: 795:-

Ultra calming - Dermalogica 60min
En behandling för dig med känslig, reaktiv hud som behöver lugnas och balanseras. Dubbelrengöring, facemapping(hudanalys), enzympeeling, massage och akupressur. Lugnande mask som verkar under ånga samt avslutande crème.
Pris: 795:-

MedBac - Dermalogica 60min
Fet problemhy drabbar inte bara tonåringar utan även vuxna kan visa tendenser till pormaskar och små eller stora akne liknande utslag. Målsättningen är att reglera talgproduktion, djuprengöra tilltäpptheter samt återställa normal hudhälsa. Denna ansiktsbehandling ingår dubbelrengöring, facemapping (hudanalys), exfoliering med AHA- BHA-syror, porrengöring, special mask samt avslutande produkter.
Pris: 795:-

Chroma white trx - Dermalogica 60 min
En ansiktsbehandling vars syfte är att hämna till hudtonen och bleka hyperpigmenteringar. Det ingår dubbelrengöring, facemapping (hudanalys), peeling, porrengöring, massage, mask, samt avslutande produkter.
Pris: 795:-

Age smart - Dermalogica 90min
Ge huden en kraftfull kick! En ansiktsbehandling som är framtagen för att behandla, motverka och reducera tecken på förtida åldrande, I ansiktsbehandlingen ingår dubbelrengöring, facemapping (hudanalys), exfoliering med AHA- och BHA-syror, lymfdränerande massage med AGE-smart complex, specialanpassad mask samt avslutande produkter.
Pris: 1095:-

Du kan vid bokning av din ansiktsbehandling välja mellan nedanstående tillval;
Varje tillval tar ca 15 minuter utöver din ordinarie behandlingstid.
- Extra portömning 150kr
- Extra massage (Väljer själv område mellan ansikte, nacke, skulder, arm och hand) 150kr
- Färgning av fransar 95kr
- Färgning av bryn 95kr
- Formning av bryn 195kr