Boka online

Före- och efterbilder

-

Ögonlock

Operation av ögonlock kan göras på både övre och nedre delen. Indikationer för att operera ögonlock kan vara av både kosmetiska och funktionella anledningar, ofta på grund av besvärande hud- och fettöverskott. Både åldrande, arv och miljö påverkar ögonlockens utseende och därför kommer patienter i alla åldrar för denna typ av ingrepp.

Bröstförstoring

Bröstoperationer är ett av de vanligaste ingreppen som utförs inom plastikkirurgi. Det gäller främst bröstförstoringar med eller utan lyft, men även bröstförminskningar och lyft utan implantat. Resultaten för bröstoperationer är otroligt individuellt, då bröstkorgens form, axlarna, kroppslängd, bröstens ursprungliga utseende och hudkvalité spelar stor roll för det slutliga intrycket.
Alla våra implantat är från Mentor. Oftast används Smooth Round High Profile (SRHP), men vid särskilda indikationer, t ex vid önskan om ett litet lyft utan att göra traditionellt bröstlyft, används ibland anatomiska implantat (CPG). Ibland behöv bredare implantat (SRM+) eller texturerade (Siltex)

Näsplastik

Näsoperationer blir allt vanligare och hjälper många att förbättra både utseende och självkänsla då näsans form många gånger varit besvärande för patienten ända sedan barndomen. Näsans intryck i ansiktet är flerdimensionell kan önskas både bli mindre, smalare, rakare näsrygg med mindre och lyft nästipp.

Bukplastik

En bukplastik innebär reduktion av överflödig hud, ofta kompletterat med fettsugning, när endast fettsugning inte är tillräckligt för att uppnå önskat resultat. Vid en bukplastik
sys
även magmuskulaturen ihop och på så sätt kan man få en plattare mage som annars inte hade kunnat uppnås genom träning. Ingreppet önskas av både kvinnor och män, men då graviditeter kan orsaka bestående problem, så görs större andelen på kvinnor.

Gynekomasti

Förstorade bröst hos män kan åtgärdas med både förminskning av förstorad bröstkörtel samt med kompletterande fettsugning

ansiktslyft

Ansiktslyft är ett plastikkirurgiskt ingrepp som utförs för att ge ett yngre utseende och släta ut hyn. Framgångsrika operationsmetoder som kombinerar åtstramning av slappa muskler och senor, fettransplantation för volymsökning och hudföryngring med peeling eller laser och fillers kan återskapa ungdomligt utseende på närmast mirakulöst sätt.